Ari Känsäkoski starttasi 21.10.2023 Global Solo Challenge yksinpurjehduskilpailuun Espanjan Corunasta. Mauronet Oy teki Arin Clas 40 Fujin punkan erikoismitoituksella hengittävästä Breathair®  -patjamateriaalista. Ari yksinpurjentii noin 130 vuorokaudessa maailman ympäri pysähtymättä. Hyviä unia Arille aina kun se on mahdollista.👍

 

Nyt on oikea aika hoitaa veneenpatjat kaudeksi -2024 kuntoon!

Oletko katsonut miltä veneenpatjasi näyttävät? Kankaat eivät aina kerro koko totuutta. Mauronet Oy:n kehittämillä Air -tuoteperheen ilmakiertopatjoilla voidaan vähentää huomattavasti kosteuden muodostumista nukkumapatjojen ala- ja yläpuolella. Näillä patjarakenteilla minimoidaan kontaminoituminen homeiden ja mikrobien kasvustolle. 

 

Meiltä löytyy erilaisia vaahtomuovilaatuja. Kerrospehmusteinen vaahtomuovirakenne on suosittu nukkumapatjoissa.

Breathair® -patjarakenne on hyvin suosittu veneen nukkumapatjoissa. Tästä on myös tehty erinomaisia sijauspatjoja.

 

Olemme myös erikoistuneet Swan -purjeveneiden Breathair® -ilmakiertopatjojen räätälöityihin ratkaisuihin.
Legendaarinen Swan 36 Tarantella.

 

Uraauurtavaa muotoilua

ClubSwan järjestää regattoja cocktailkutsuineen, juhlineen ja palkintoseremonioineen useassa maassa ympäri maailmaa. Näistä suurin ja vaikuttavin on Rolex Swan Cup, joka perustettiin jo ennen Ferragamon ja italialaisten aikakautta. Tämä kilpailu purjehditaan Sardiniassa, Porto Cervossa, ja se on järjestetty joka toinen vuosi siitä lähtien, kun se käynnistettiin vuonna 1980, pois lukien vuosi 2020.

Tapahtuma liittää yhteen kolme pitkäaikaista kumppania: Nautor Swanin, Yacht Club Costa Smeraldan ja Rolexin. Viimeisin Swan Cup -kilpailu järjestettiin vuonna 2022, ja siihen osallistui yli 90 Swan-purjevenettä. Veneet jaettiin neljään luokkaan, joista ensimmäistä kertaa mukana oli myös uusi ClubSwan 36 -luokka.

Siitä puheenollen on mainittava, että luku 36 kantaa Nautor Swanille suurta merkitystä, sillä veistämön ensimmäinen vene 1960-luvun puolivälissä oli Swan 36 Tarantella. Tämä Sparkman & Stephensin suunnittelema vene oli vallankumouksellinen malli, joka pohjusti tien Swanin menestykselle seuraavina vuosikymmeninä.

– Tarantella valmistui suomalaiselle omistajalle vuonna 1967. Swanin oli myytävä kolme 36-jalkaista venettä saadakseen Sparkman & Stephensin mallin oikeudet - kaksi meni Suomeen ja yksi Ruotsiin, Holm kertoo. Tarantellan alkuperäinen omistaja myi veneen viiden tai kuuden vuoden kuluttua ja hankki tilalle Swan 37 -veneen, joka on edelleen saman omistajan hallussa.

Tänään Tarantella on Nautorin omistuksessa, ja veistämön henkilökunnan käytettävissä.

---------

Matot

Veneen mattosarja

Onko veneesi matot vaihtokunnossa? Meillä laaja valikoima venemattoja. Tuo vanhat matot meille tai mattokaavat - sabluunat. Valitaan hyvä, joko silmukkapintainen- tai pehmeämpi aukileikattu nukkamatto. Kantit huolitellaan reunaompelein.

Kaavoitus

Voit tilata meiltä verkkokaupastamme kaavoitusmateriaalia. Alustassa tarramainen ominaisuus, jolloin kaavoituksesta tulee tarkka ja laadukas. Kaavoitat helposti mm. veneen patjat tai mattosarjan. Muista piirtää nuoli, joka osoittaa keulaa kohden jokaiseen kaavaan.

Mattokaava

MeripunkkaKaavoituskuva
Kuvissa maton- ja patjan sekä selkänojan kaavoitus.
Petari 1Petauspatja 1
Punkissa Swanin materiaaliksi valittiin hengittävä Breathair® -patjamateriaali patjoissa ja petareissa.

 

Salonki

Kuva salongista. Meripunkka ylhäällä.

 

Telakka

Valmiina vesille.

 Ocean Ladies -purjehtijoille tehtiin Swan -veneeseen Breathair® -ilmakiertopatjat vaativiin pitkiin purjehduksiin!