Otamme veneenpatjoja jälleen talvisäilytykseen 2022 - 2023. Meillä kuivaa ja lämmintä tilaa. Halutessasi voit ottaa venepatjojen desinfiointikäsittelyn patjoillesi.

Suositut venepatja-kurssit alkavat taas. Syksyn ensimmäinen kurssi alkaa 20.9.2022 klo 17.00. Lisätietoja antaa kouluttaja Jouko Välikoski p. 040-5064 830.

Varaa paikkasi nopeasti ja ilmoittaudu nyt!

Hoida nyt veneen patjat ja matot kuntoon hyvissä ajoin ennen kauden alkua!

Asiakkaiden, työntekijöiden ja vieraiden käsihygieniasta on edelleen syytä huolehtia.

Tilaa verkkokaupastamme tai tule suoraan liikkeeseemme Sulantie 7 G Tuusula.

TECcare® PROTECT on erityisesti kehitetty ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen. Se on alkoholivapaa ja käyttäjäystävällinen tuhoten bakteerit ja virukset jättämättä ihoon jäämiä, tahmeutta tai hajuja.

TECcare® CONTROL tarjoaa terveydenhuollon piirissä työskenteleville turvallisen ja tehokkaan, yksivaiheisen siivous- ja desinfiointimenetelmän, joka soveltuu kaikille laitteille ja pinnoille. CONTROL on erittäin tehokas bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan. Ei sisällä klooria eikä alkoholia. Tuote on käyttäjälle turvallinen, ihoa ja limakalvoja ärsyttämätön sekä elintarviketurvallinen.

Talvisäilytystä

Tarvitsetko veneenpatjoillesi talvikaudeksi kuivaa ja lämmintä säilytystilaa? Tuo patjasi meille hyvään säilöön. Meillä on siistit tilat. Noudat sitten keväällä kun patjoja tarvitset. Alkaen 25,00 € / kk (sis. alv 24 %). Älä jätä talvikaudeksi patjoja veneeseen jotka joutuvat alttiiksi voimakkaille lämpötilavaihdoille.