TULE NYT TEKEMÄÄN OMAAN VENEESEESI PATJAT!

Meillä on hyvä meininki ja samalla kun verhoilet patjasi veneeseesi - opit verhoilumaailman saloja! Järjestämme syksyllä 2023 seuraavan patjakurssin:

Seuraava kurssimme alkaa keskiviikkona

25.10.2023 klo 17.00.

Tule siis mukaan ja tee veneeseesi hyvät ja laadukkaat, joko perinteisellä vaahtomuovilla tai hengittävät Breathair® -makuupatjat !

Tule mukaan ja ilmoittaudu patjakurssille. Kurssille mahtuu max. 5-6 henkilöä.

Lisätietoja

Jouko Välikoski

040 5064 830

mauronet@mauronet.fi

--------------------

Talvisäilytystä

Älä jätä talvikaudeksi patjoja veneeseen jotka joutuvat alttiiksi voimakkaille lämpötilavaihdoille. Tarvitsetko veneenpatjoillesi talvikaudeksi kuivaa ja lämmintä säilytystilaa? Tuo patjasi / purjeesi meille. Meillä on siistit tilat. Noudat sitten keväällä kun patjoja tarvitset. Alkaen 40,00 € / kk (sis. alv 24 %).  Halutessasi voit ottaa venepatjojen desinfiointikäsittelyn patjoillesi. Tarvittaessa noutopalvelumme hoitaa homman.

 

--------------------

Kiitos kaikille UIVA23 D6-osastollamme käyneile.

--------------------

Alkaen keskiviikkona 20.9.2023 klo 17.00.

--------------------

uiva23

Olemme mukana Uiva23 venenäyttelyssä osastolla D6 17.–20.8.2023. Tule keskustelemaan veneverhoilusta sekä loistavasta hengittävästä Breathair® -patjamateriaalista.

--------------------

Liikkeemme on suljettu ajalla: 20. - 27.6.2023.

--------------------

Uusin Venemestari-lehti ilmestynyt. Tutustu Breathair®  ilmakiertoisiin petareihin!

https://venemestari.fi/tuote/6-2023/?fbclid=IwAR2FvOIUDXTuoCdMqWoPH4peU9X6DHyD1k5UauEOPLr0ElCCpzMbWe_k1iY

TECcare® CONTROL on yksivaiheinen siivous- ja desinfiointimenetelmä, joka soveltuu kaikille laitteille ja pinnoille

Aerosoli, tehokas ja turvallinen käyttää. Tällä pääset desinfioimaan hankalatkin ja ahtaat paikat. Käytetään mm. patjojen alapuolen desinfiointiin.
Tuotteen käyttöturvallisuus on TECcare® -tasolla. Käyttövalmiille CONTROL-nesteelle ja -desinfiointipyyhkeelle on myönnetty Suomessa Allergiatunnus alkuvuodesta 2022.

Hanki nyt veneilykauden alkuun ja kesään loistavia TECcaren tuotteita.

 

Venemessut Helsinki Pasila 10.-19.2.2023

Olemme tänä vuonna Venemestari-lehden osastolla kertomassa veneverhoilusta sekä järjestettävästä patjakurssitoiminnasta.

Nähtävissä osastolla mm. Breathair®  patjamateriaalia. Materiaalista tehdään Air+ -ilmakiertopatjoja. Veneenpatjojen päälle voidaan myös tehdä erilliset sijauspatjat

 

Veneenpatjakurssit

Perustamme nyt keväällä vain yhden veneenpatjakurssin alkaen 2.2.2023 torstaina klo 17.00. Mukaan mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Lisätietoja kursseista antaa kouluttaja Jouko Välikoski p. 040-5064 830.

Varaa paikkasi nopeasti ja ilmoittaudu nyt!

Hoida nyt veneen patjat ja matot kuntoon hyvissä ajoin ennen kauden alkua!


Asiakkaiden, työntekijöiden ja vieraiden käsihygieniasta on edelleen syytä huolehtia. Tilaa verkkokaupastamme tai tule suoraan liikkeeseemme Sulantie 7 G Tuusula.

TECcare® PROTECT on erityisesti kehitetty ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen. Se on alkoholivapaa ja käyttäjäystävällinen tuhoten bakteerit ja virukset jättämättä ihoon jäämiä, tahmeutta tai hajuja.

TECcare® CONTROL tarjoaa terveydenhuollon piirissä työskenteleville turvallisen ja tehokkaan, yksivaiheisen siivous- ja desinfiointimenetelmän, joka soveltuu kaikille laitteille ja pinnoille. CONTROL on erittäin tehokas bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan. Ei sisällä klooria eikä alkoholia. Tuote on käyttäjälle turvallinen, ihoa ja limakalvoja ärsyttämätön sekä elintarviketurvallinen.