”TECcare CONTROL on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa pesevä ja itiötehoinen desinfektioliina, joka täyttää Allergiatunnuskriteerit. Markkinoilla on useita yleispuhdistukseen tarkoitettuja puhdistusliinoja, joista hajusteeton CONTROL erottuu joukosta. Sen desinfioivat ja itiöitä tuhoavat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen pesevän desinfektioliinan kohteisiin ja tilanteisiin, joissa tarvitaan pitää pinnat puhtaina ja infektiot loitolla,” sanoo Niki Malmros, markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry.
Vuoden 2024 alusta, Kimmoisa Oy:lle on myönnetty Carborealin ilmastosertifikaatti, jonka ansiosta meistä on tullut hiilinegativinen toimija ja suunnanäyttäjä yrityksille Suomessa. Jokainen Kimmoisa Oy:ltä ostettu kilo TECcaren tuotteita vähentää ilmakehästä CO2 päästöjä.
25.3.2022 13:04:42 EET | Puhtaustieto PT Oy

Desinfiointiaineissa hurjia eroja käyttö- ja ympäristöturvallisuudessa – Allergiatunnuksen saanut TECcare Control puhdistava ja biohajoava desinfiointipyyhe on vastuullinen valinta

"Tuotteet ovat turvallisia eivätkä aiheuta kosketusallergiaa tai hengitystieoireita. Tuote on läpäissyt myös virallisen EN standardin SARS-CoV-2 vastaan ja listattu arvostetulle EPA-listalle (United States Environmental Protection Agency), jolle pääsevät vain tuotteet, jotka tutkitusti tuhoavat myös Covid-19-virukset."
Loistava tuote veneiden keväthuoltoon sekä hygieniaan!
Verkkokaupastamme voit hankkia näitä tuotteita.

TECcare® - Antimicrobial Technologies

TECcare® PROTECT on suunniteltu ja kehitetty erityisesti ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen tuntuen pehmeältä käyttää.

  TECcare® Protect käsidesivaahto
  Alkoholiton, kosteuttava ja ainutlaatuisen tehokas käsidesivaahto sai Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuotteessa mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja uusimpana testituloksena se läpäisi virallisen EN standardin SARS-CoV-2 ( Covid-19) vastaan ja tehoaa koronavirukseen jopa likaisessa ympäristöolosuhteissa. Suurin osa käsihuuhteista läpäisee vastaavia standardeja vain puhtaassa ympäristöolosuhteissa eli iholla oleva orgaaninen lika voi heikentää käsihuuhteen tehoa merkittävästi. 

  TECcare® Protect ei ärsytä, eikä kirvele ihoa, eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi ja se ei sisällä yleisesti herkistäviä aineisosia.

  TECcare® Protect Skin Wipes alkoholiton ihopyyhe
  Alkoholiton, kosteuttava ja ainutlaatuisen tehokas ihopyyhe. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty, sekä uusimpana testituloksena läpäissyt virallisen EN standardin SARS-CoV-2 ( Covid-19) vastaan ja tehoaa koronavirukseen jopa likainen ympäristö olosuhteissa. Suurin osa ihopyyhkeistä läpäisee vastaavia standardeja vain puhdas ympäristö olosuhteissa eli iholla oleva orgaaninen lika voi heikentää desinfiointitehoa merkittävästi.

  TECcare® Protect ei ärsytä, eikä kirvele ihoa, eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi.

  • Alkoholiton desinfioiva käsien puhdistusvaahto
  • COVID-19 teho
  • Tehoaa bakteereihin, viruksiin sieniin 99,9% 
  • Läpäissyt virallisen standardin SARS-CoV-2-virusta vastaan
  • Paras mahdollinen arvosana dermatologisessa testissä
  • Käyttäjäystävällinen
  • Myrkytön

  Protect käsidesivaahdoille on myönnetty Allergiatunnus 1.1.2021.

  TECcare maahantuojan sivuille www.kimmoisa.fi

   

   

   

  TECcare® Control

  TECcare® Control pesevä desinfiointiaine
  Pesevä desinfiointiaine kaikille pinnoille kaikissa ympäristöissä (pH neutraali). Erittäin laajakirjoinen mikrobinen tehokkuus, mm. vaipallisille ja vaipattomille viruksille. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja mikrobinen teho todennettu likaisen ympäristön olosuhteissa. Suurin osa puhdistavista pintadesinfiointiaineista läpäisee vastaavia standardeja vain puhtaassa ympäristöolosuhteissa, jolloin pinnalla oleva orgaaninen lika voi siten heikentää desinfiointitehoa merkittävästi. TECcare® Control ei ärsytä eikä jätä pinnoille kemikaalijäämiä (dermatologisesti tutkittu, eikä myöskään lisää TVOC päästöjä käytön jälkeen).

  TECcare® Controlia voidaan käyttää sekä yksi- että kaksivaiheisessa desinfioinnissa, sillä tuote poistaa orgaanista likaa ja desinfioi yhdellä käsittelyllä. Kaksivaiheisessa eritetahranpoistossa TECcare® Control on ensin pesevä aine ja toisessa vaiheessa desinfioiva aine. Vähentää merkittävästi muovijätteen määrää, minimoi merkittävästi infektioriskiä ja takaa puhtaamman lopputuloksen.

  TECcare® Control Standard, muoviton ja biohajoava desiliina 
  Desinfiointiliina kaikille pinnoille kaikissa ympäristöissä, sillä tuote on pH neutraali. Erittäin laajakirjoinen mikrobinen tehokkuus, mm. vaipallisille ja vaipattomille viruksille. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja mikrobinen teho todennettu likainen ympäristö olosuhteissa. Suurin osa desinfiointiliinoista läpäisee vastaavia standardeja vain puhdas ympäristö olosuhteissa jolloin pinnalla oleva orgaaninen lika voi siten heikentää desinfiointitehoa merkittävästi. TECcare® Control ei ärsytä eikä jätä pinnoille kemikaalijäämiä (dermatologisesti tutkittu herkälle iholle, eikä myöskään lisää TVOC päästöjä käytön jälkeen).

  TECcare® Control biohajoavaa desiliinaa voidaan käyttää myös pienissä eritetahranpoistoissa, sillä tuote poistaa orgaanista likaa ja desinfioi yhdellä käsittelyllä.. Erittäin ympäristövastuullinen valinta: vähentää merkittävästi muovijätteen määrää, minimoi infektioriskiä ja takaa puhtaamman lopputuloksen.

   

  TECcare® CONTROL soveltuu kaikille tasoille, laitteille ja pinnoille.

  • Yksivaiheinen pesevä ja puhdistava samalla kertaa
  • Mikrobin solurakenne tuhoutuu
  • Viruksia, bakteereita sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan
  • Soveluu kaikille pinnoille
  • Alkoholiton
  • Klooriton
  • Myrkytön
  • Elintarviketurvallinen
  • Ärsyttämätön
  • Ei sisällä vetyperoksidia
  • CONTROL on pH-neutraali vesipohjainen desinfioi- ja puhdistusaine

   Verkkokaupastamme voit hankkia näitä tuotteita.