”Mauronetin Jokke verhoili purjeveneeseeni tyylikkäät ilmakiertopatjat, joissa on erittäin mukava nukkua. Hengittävän materiaalin ansiosta patjat ovat toimineet loistavasti!”

– Joni

”Olin jo kauan miettinyt moottoriveneen penkkien uusimista ja kyllä se kannatti. Halusin verhoiluttaa valkoiset vanhat ja kulahtaneet keinonahkapenkit harmaiksi kangaspäällysteisiksi. Kyllä kannatti, olen erittäin tyytyväinen. Kankaana käytettiin veneisiin sopivaa ulkotilakangasta.”

– Mikko

”Mun asuntoautoni sai laadukkaat uudet matot. Vein vanhat matot ja valittiin uusi malli ja väri kohdalleen. Mattojen reunat kantattiin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja nopeaan toimitukseen.”

– Antero

”Kiihkeässä peli-illassa hajonnut olohuoneen sohvani tuli kuntoon parissa päivässä ja on nyt parempi kuin uutena. Vaivattomaksi korjauksen teki myös se, että sohva noudettiin minulta kotoa ja palautettiin heti työn valmistuttua.

Nopeaa ja laadukasta palvelua!”

– Tuukka Meklin

Air+ imakiertopatjat ovat toimineet erittäin hyvin. Käytän niiden alla vielä ohutta ”verkkoa”, jotta patjan ja punkan väliin jää vielä ohut ilmatila. Patjat ovat pysyneet mukavan kuivina ja sillä ohuella toppauksella myös miellyttävinä nukkua. Päällystekangas on myös osoittautunut hyväksi venekäytössä helpon puhtaanapito-ominaisuutensa takia. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä, suosittelen.

- S/Y Marineron miehistö